balesetek

2021.09.19. 09:27

Tiszaföldváron is elütöttek egy gyalogost

A sofőr későn vette észre a biciklijét toló gyalogost.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A megye rendőrei szombaton egy halálos és négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél és hat ittas vezetővel szemben intézkedtek, illetve három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Egy tiszasasi lakos közlekedett autóval Tiszaföldvár belterületén, az Ószőlő úton szeptember 18-án a kora délutáni órákban. A sofőr közlekedése során későn észlelte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen a kerékpárját maga mellett toló helyi lakost, annak biciklijének ütközött, ezért a gyalogos elesett. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytat eljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket mindig kellő körültekintéssel valamint fokozott óvatossággal közelítsék meg, így biztosítva a gyalogosok zavartalan áthaladását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában