Program

2021.10.06. 13:00

Az egészséges életmód állt a tiszabői tematikus nap középpontjában

A program az adott korosztály életkori sajátosságának megfelelő ismeretátadással, részben frontális, részben interaktív és játékos formában valósult meg.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósítja meg a „Példaként a PÉLDAKÉP 2021” című projektet Tiszabőn – olvasható a police.hu-n.

A megyei bűnmegelőzési szakemberek és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály kollégái közösen rendeztek tematikus napot, amelynek fókuszában az egészséges életmód, az egészség védelme állt.

A program az adott korosztály életkori sajátosságának megfelelő ismeretátadással, részben frontális, részben interaktív és játékos formában valósult meg. A részvevők – forgószínpad-szerűen – hat különböző állomáson szerezhettek ismereteket többek között a dohányzás káros hatásairól, a személyi higiénia fontosságáról, a kábítószerek, a drogok negatív hatásairól, valamint a sport jótékony hatásairól.

Fotó: police.hu

A szervezők egészséges élelmiszercsomagok eljuttatásával is hozzájárultak a diákok egészségfejlesztéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában