súlyos sérülést szenvedett

2021.10.01. 11:51

Biciklis fiúnak ütközött bringájával egy nő Szolnokon, tanúkat keresnek

A baleset során a kisfiú nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen személy ellen.- tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Eljárás indult ismeretlen személy ellen, aki július 3-án 16 óra 30 perc és 17 óra 00 perc között az általa hajtott ismeretlen típusú, színű, kerékpárral közlekedett Szolnok lakott területén, a Pozsonyi úton a Moha utca irányából az Egyetértés utca irányába a menetiránya szerint jobb oldalon lévő gyalogjárdán. Haladása során a Pozsonyi út – Gomba utca kereszteződéséhez érve, az ott lévő több szintes magas, sarki ház épülete mellett kívánt elhaladni, melynek során feltételezhetően nem észlelte a neki jobbról a Gomba utcáról a Kert utca irányából a gyalogjárdáról érkező kiskorú gyermeket, aki a Merida Jeremy típusú gyermekkerékpárral lábbal magát lökve haladt, mögötte nagymamája gyalogosan kerékpárját tolva kísérte. A biciklis nő a kerékpárjával a gyermek kerékpárja első kerekének ütközött, melynek következtében mind a ketten elestek. A baleset helyszínén elsődlegesen nem sérült meg senki.

Utólagosan megállapítást nyert, hogy a baleset során a gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett el. A járművekben anyagi kár nem keletkezett.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a balesetet okozó személy egy 30 év körüli, 170 cm magas, átlagos testalkatú, szőkés-barna göndör hajú, szemüveges hölgy, aki feltehetően egészségügyi dolgozó és a baleset napján farmer rövidnadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600/1821 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában