kék hírek

2021.10.24. 09:02

Eltiltott sofőröket kaptak el a szolnoki rendőrök

Előállították őket az illetékes rendőrkapitányságra.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Ahogy arról már szombaton is beszámoltunk, baleset történt Szolnokon, a Boldog Sándor István körút és az Ady Endre út kereszteződésében. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy 22 éves férfi közlekedett október 23-án, a kora délutáni órákban Szolnok belterületén a Baross út felől az Ady Endre út irányába, az általa vezetett személyautóval. A piactéri kereszteződéshez érve összeütközött a tőle jobbról érkező, egy üllői férfi által vezetett autóval. A baleset következtében az egyik utas – elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos, míg további két személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság indított eljárást járművezetés az eltiltás hatálya alatti vétség elkövetése miatt két szolnoki lakos ellen. A rendőrök különböző időpontban ellenőrizték a személyautókkal közlekedő férfiakat. A járőrök mindkét esetben megállapították, hogy a hatóságok a 32 és a 48 éves férfiakat eltiltották a járművezetéstől, ezért őket előállították az illetékes rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában