baleset / frissítve

2021.10.30. 17:21

Két autó ütközött össze a 46-oson, Mezőtúr közelében

A balesetben egy személy szenvedett könnyű sérülést.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Friss – október 31. 7:25:

A megyei rendőrség tájékoztatásából kiderült, hogy egy debreceni nő közlekedett személyautóval egy mellékúton, ahonnan a 46-os útra akart kikanyarodni. A manőver végrehajtása során azonban nem biztosított elsőbbséget a neki balról, a védett úton közlekedő autónak és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a védett úton közlekedő sofőr szenvedett könnyű sérülést.

Fotó: police.hu

Friss – 18:30:

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességében járható.

Korábban írtuk:

Közúti közlekedési baleset történt október 30-án 16 óra 20 perc körül a 46-os úton, Törökszentmiklós és Mezőtúr között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy megsérült. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalom terelésére nincs lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában