Videóval / Galériával / Tiszaföldvár

2021.10.08. 11:00

Megölte feleségét, majd önmagával is végzett, gyermekük talált rájuk

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 10. 09.

Még mindig képtelenek könnyek nélkül elmenni a szomszédok az előtt a takaros tiszaföldvári porta előtt, ami egy csapásra változott meleg, családi fészekből gyilkossági helyszínné – írja a Bors.

A 16 éves Gábor zokogva kért segítséget a szomszédoktól, miután rátalált szülei holttestére. Gábor aznap, mint mindig, iskolában volt, viszont mikor negyed három körül hazaért, nem találta otthon a szüleit. A kamasz ezután kiment a házból és a garázs felé indult. A bejárat előtt viszont a mozdulatlan édesanyjára bukkant. Az asszony az oldalán feküdt, hasa alatt vértócsa volt, valaki egy kék törölközőt borított rá. Gábor ezután a garázsba ment, ahol megtalálta édesapját, aki a szerelőakna felett akasztotta fel magát.

A portál azt írja, a helybeliek is sokkot kaptak, ők ugyanis családszerető, segítőkész férfinek ismerték az édesapát. Azonban azt is hozzátették Gábor féltékeny természetű volt.

– Kati egy hónapja munkát váltott, és a fogorvos asszisztense lett. Gábor korábban is féltékenykedett, de most extrán féltékeny volt az ottani orvosra. Három hete oda is ment balhézni. Tettlegességig nem fajult a helyzet, de ijesztő volt – mondta a Borsnak egy utcabeli.

FRISS – 19:02

A településen élők közül van aki úgy tudja, a féltékenység vezetett a szörnyű tragédiához.

FRISS – 12:18:

– Szörnyű az eset, ami történt a városunkban, mindenkit megrázott – válaszolta megkeresésünkre Hegedűs István polgármester.

Tudomása szerint a feleség a korábbi években a vérvételi laborban dolgozott, mindenki szerette, sosem volt rá panasz. – Szinte felfoghatatlan – hangsúlyozta a város vezetője.

Ahogy a rendőrségi közleményből is kiderül a szülőkre gyermekük talált rá, aki értesítette a hatóságokat. A gimnazista fiú most keresztszüleihez, Törökszentmiklósra került.

– Megrendültünk, hiszen a mi Hajnóczy nagy családunk egy tagját érte ez a hatalmas tragédia – fogalmazott Vass Zoltán, a helyi Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium igazgatója. Hozzátette: a gyermek osztályfőnökével egyeztetett, a fiúnak minden szükséges segítséget megadnak a jövőben.

A Homoki Egészség Háznál péntek este 18 órától gyertya gyújtással emlékeznek a környékbeliek.

Korábban írtuk:

Egy helyi lakos tett bejelentést október 7-én, miszerint szüleit holtan találta tiszaföldvári házuk udvarán és műhelyében – olvasható a police.hu-n.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi oly módon bántalmazta a feleségét, hogy halálát okozta, majd önmagával is végzett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában