lezárt akta

2021.11.11. 07:00

Többször is bántalmazta élettársát egy ceglédi férfi

A nőnél az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a férfi egy veszekedés közepette botot ragadott, és többször lábon ütötte őt.

Czakó Nóra

Forrás: Shutterstock

Befejezték a rendőrök annak a huszonöt éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint rendszeresen bántalmazta akkori élettársát, eleinte ököllel, később már bottal is ütötte – értesítette hírportálunkat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Egy huszonhat éves nő tett feljelentést még februárban, mivel a huszonöt éves élettársa hat évig tartó kapcsolatukban rendszeresen bántalmazta, eleinte egy-egy pofont kapott, majd ököllel ütötte és rugdosta őt. Az volt az utolsó csepp a pohárban, ami február 24-én történt. Akkor a férfi egy veszekedés közepette botot ragadott, és többször lábon ütötte az éppen ágyban fekvő nőt. A sértett a bántalmazások következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett.

A ceglédi rendőrök még a bejelentés napján elfogták a huszonöt éves férfit, majd előállították a rendőrségre. Kihallgatásán a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, a terhére rótt bűncselekményeket elismerte, és részletesen vallott. Elmondta, hogy „régebben is vertem már el, 3-4 alkalommal, ennyire emlékszem. Ezeknél a veréseknél nem használtam semmilyen tárgyat, de elismerem, hogy már vertem meg.”

A huszonöt éves férfival szemben kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek – fűzte hozzá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában