Előléptetés

2021.12.01. 19:00

Bajári Attilát nevezték ki a miklósi rendőrkapitányság élére

Megbízottból kinevezett rendőrkapitány lett Bajári Attila rendőr ezredes.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője december 1-jei hatállyal kinevezte Bajári Attila rendőr ezredest a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság élére – olvasható a police.hu-n. A megyei rendőrfőkapitány a mai napon ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kinevezésről szóló parancsot a rendőrkapitány részére.

Bajári Attila rendőr ezredes 1984-ben szerelt fel a rendőrséghez, Budapesten járőrként kezdte meg hivatásos szolgálatát. A Rendőrtiszti Főiskolán 1992-ben vette kézhez diplomáját, melyet követően a Szolnoki Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának előadója, később alosztályvezetője, majd osztályvezetője lett. 2008. szeptember 1-jétől a Szolnoki Rendőrkapitányság megbízott vezetőjeként teljesített szolgálatot. 2009. augusztusától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetőjeként, majd 2011. február 1-jétől a területi szerv vezetőjének rendészeti helyetteseként kamatoztatta rendőrszakmai tudását. Bajári Attila rendőr ezredes 2015. október 1-jei hatállyal a Mezőtúri Rendőrkapitányság vezetői feladatait látta el 2021. április 30-ig, majd 2021. május 1-től a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátására kapott megbízást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában