Program

2021.12.02. 07:00

Érkezik a Rendőr Mikulás, és csomagokat hagy el Szolnokon

A gyerekek feladata, hogy megkeressék az elhagyott meglepetéseket.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság, a Szolnok Városi Polgármesteri Hivatallal, a Szolnok Városi Diákok Tanácsával és a diákpolgármesterrel közösen az idén is rendhagyó módon várja a télapót – olvasható a police.hu-n. A Rendőr Mikulás immár harmadszor hagy el csomagokat Szolnok területén.

A szolnoki Rendőr Mikulás december 5-én, vasárnap a délutáni órákban a városba látogat, hogy időben elérjen a gyerekekhez. A kelekótya krampusz viszont galibát okoz és mikuláscsomagok szóródnak szét Szolnok sűrűn látogatott közösségi terein, parkjaiban. A Ti feladatotok, hogy megtaláljátok ezeket a csomagokat.

Az a gyerek, aki csomagot talál, készítsen egy fotót, amit küldjön be/töltsön fel a közösségi oldalra a „Hagyj el egy Mikuláscsomagot – Szolnok 2021!” eseményhez, vagy küldje el a fotót az oldalnak címzett privát üzenetben! A beküldött képeket a Szolnoki Városi Balesetmegelőzési Bizottság a közösségi oldalán megjeleníti.

A megtalálók nemcsak pár kalóriával lesznek gazdagabbak! A csomagok az édességeken kívül, különleges üzeneteket is rejtenek. Három csomagban egy vissza nem térő lehetőséget is elhelyezett a télapó. A felajánlás keretében a szolnoki Kossuth téren december 6-án, hétfőn 16 óra 30 perctől a Rendőr Mikulás prevenciós családi ajándékcsomagot ad át a szerencséseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában