Fotókkal frissítve

2021.12.07. 01:19

Kamionnal ütközött egy autó a 4-esen, Karcagnál

Az ütközés következtében az autó az árokba csapódott.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

FRISS – 2021.12.07., 9:30:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében a személyautó vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

FRISS – 20:10:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Karcagon – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőrség. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Karcag külterületén hajtott egy személyautó vezetője december 6-án 19 óra körül, amikor a Gyarmati útról a 4. számú főútra kanyarodott, ahol eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kamionnal.

A személyautó az ütközés következtében az árokba csapódott. A baleset helyszínelését a rendőrség megkezdte, a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Forrás: police.hu

Korábban írtuk:

Nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó a 4-es főút 163-as kilométerszelvényénél, Karcag térségében – tudtuk meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatásából.

Az ütközés következtében az autó az árokba került, vezetőjét a karcagi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból. Az érintett útszakaszt lezárták.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában