Kék hírek

2021.12.15. 14:52

Lopni próbált a fiatal egy jászalsószentgyörgyi házból, de a tulajdonos megzavarta

Pechje volt a tolvajnak: már bejutott a jászalsószentgyörgyi házba, amikor az egyébként 155 kilométerre lakó tulajdonos éppen megérkezett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy sukorói lakos tett bejelentést a Jászberényi Rendőrkapitányságra, mert jászalsószentgyörgyi családi házába december 14-én 14 óra körül ismeretlen személy bement. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a tulajdonos épp megérkezett a lakásához, benyitott az ajtón, amikor arra lett figyelmes, hogy egy fiatal kiszalad onnan. A házban az ingóságok hiánytalanul megvoltak, csak egy eldobott feszítővas árulkodott arról, hogy illetéktelen járt ott. 

A sértett azonnal értesítette az egyenruhásokat, akik az ismeretlen személyazonosságú tettes nyomába eredtek. A bűncselekmény helyszínétől nem messze a rendőrök igazoltattak egy jászberényi fiatalt, akire illett a sértett által megadott személyleírás. Az ifjú jogsértő gyanúsított kihallgatása során elismerte, hogy őt zavarta meg cselekményében a tulajdonos.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetése miatt folytat nyomozást.

Forrás: Police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában