Galériával frissítve

2022.01.04. 11:13

Frontális karambol Szolnokon, a Karinthy úton

Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Szoljon.hu

Két személyautó karambolozott kedden délelőtt Szolnokon, a Karinthy Frigyes úton. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a helyszínen vannak a mentőszolgálat munkatársai, az érintett útszakaszt pedig teljes szélességében lezárták.

Információink szerint a beszorult sérültek mentése folyamatban van.

A rendőrség jelezte, tekintettel arra, hogy a Rákóczifalva felől érkezők a várost a Karinthy Frigyes úton tudják megközelíteni, javasolt az érintett utat elkerülni és más útvonalon megközelíteni Szolnok városát.

FRISS - 11:38

A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek egy személyt kiszabadítottak az egyik járműből, majd áramtalanították az autókat – jelezte a katasztrófavédelem.

FRISS - 11:46

A baleset helyszínelése befejeződött, a teljes útlezárás megszűnt.  A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy súlyos, egy személy pedig könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában