Vádemelés

2022.02.12. 19:23

Szerelmi riválisa autóján állt bosszút egy férfi Kunszenten

Az elkeseredett férfi az autó kerekeit is kiszúrta.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a paksi férfivel szemben, aki szerelmi riválisa autóján állt bosszút amitatt, hogy élettársa elhagyta őt. Az esetről a megyei főügyészség számolt be hírportálunknak.

A vádirat szerint a 37 éves férfit élettársa 2021. október 10-én elhagyta. A férfi annyira elkeseredett, hogy másnap hajnalban Paksról Kunszentmártonba utazott, és megkereste riválisa lakását. 

A vádlott először egy 21 centiméter pengehosszúságú késsel kiszúrta a férfi utcán parkoló autójának minden abroncsát, majd újságpapírt és egy használt orvosi maszkot gyömöszölt az autó tanksapkájába. A férfi meg is gyújtotta a papírt, de meggondolta magát és eloltotta a tüzet, mielőtt az terjedni kezdett volna.

Az ügyészség arra tett indítványt vádiratában, hogy a bíróság az ügyet tárgyalás mellőzésével bírálja el, s a vádlottal szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.

Az ügy a Kunszentmártoni Járásbíróságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában