Frissítve

2022.04.07. 16:24

A kunszentmártoni rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat ismeretlen női holttest azonosítása érdekében.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

FRISS - 2022. 04. 08.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ismeretlen nő azonosításával kapcsolatosan kiadott felhívás okafogyottá vált.

Korábban írtuk:

 

A rendelkezésre álló adatok szerint április 6-án 21.30 órakor egy személyautó közlekedett a 44. számú főúton Kunszentmárton irányából Kecskemét felé, amikor a sofőr a közvilágítás nélküli úttest jobb oldalán későn észlelt egy sötét ruházatban, láthatósági mellény nélkül haladó gyalogost, akit elütött. Az ismeretlen személyazonosságú fiatal nő a helyszínen elhalálozott – közölte a police.hu.

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen női személyazonosságával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-560-610 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy tárcsázza 112-es segélyhívó számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában