Kék hírek

2022.04.22. 20:04

Betörte egy kenderesi lángossütő ablakát, pénzt és sorsjegyeket is lopott

A férfi sorsjegyeket és a lottózó terminált is elvitte a kenderesi lángossütő büféből. Az este a rendőrségi fogdában ért véget.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

Egy 34 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy kenderesi lángossütő ablakát egy tégladarabbal betörte, majd az üzletből pénzt, 92 darab kaparós sorsjegyet vitt el – közölte a police.hu.

A kenderesi lakos nem elégedett meg ennyivel, magával vitte a lottózó terminált is. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök a bűncselekmény helyszínétől alig másfél kilométerre elfogták a jogsértőt. Az egyenruhások dolgát megkönnyítette a jogsértő, ugyanis a férfi menekülése közben szétszórta a sorsjegyeket. A terhelt estéje a rendőrségi fogdában ért véget. 

A gyanúsított nem ismeretlen egyébként a nyomozók előtt, hiszen jelenleg is folyamatban van ellene büntetőeljárás. A korábbi bűncselekményeket március hónapban valósította meg, akkor kenderesi magánházakba ment be és kéziszerszámokat, pénzt, gyógyszereket és egy kerékpárt tulajdonított el. A Karcagi Rendőrkapitányság ötrendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

A nyomozóhatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Fotó: police.hu
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában