Bűntett

2022.04.28. 09:52

Eltiltása ellenére ült autóba egy sofőr Tiszafüreden

A tiszacsegei férfi tetézte mindezt, hiszen a tiszafüredi nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés miatt is elszámoltatták.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság járőrei ellenőriztek egy személyautóval közlekedő tiszacsegei lakost Tiszafüreden, a Sárgarigó utcában április 27-én a 18 óra 45 perc körül – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy korábban a Debreceni Járásbíróság és a Gyöngyösi Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök azt is megállapították, hogy az autóra egy korábban forgalomól kivont autó rendszáma volt felszerelve.

A járőrök előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendszámtáblákat a rendőrök lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában