Vádemelés

2022.04.11. 15:08

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett a jászberényi nő

A Jászberényi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy jászberényi nő ellen.

Szoljon.hu

Fotó: Jászberényi Rendőrkapitányság

A vádirat szerint a 49 éves nő 2021. december 6-án éjszaka, Pusztamonostor lakott területén közlekedett személyautóval, amikor forgalmi ok nélkül, kizárólag ittassága folytán elveszítette uralmát járműve felett, letért az úttestről és egy családi ház nagykapujának ütközve állt meg – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

 

Az intézkedő rendőrök ez alkalommal elvették a nő jogosítványát. Ez azonban nem tartotta vissza őt attól, hogy január 3-án este, Jászberény lakott területén kívül, a 32. számú főúton ismét ittasan közlekedjen autójával. A vádlott ez alkalommal a Jászberény és Pusztamonostor közötti vasúti átjáróhoz érve, ittassága miatt nem tudott megállni a fénysorompó szabad jelzésére várakozó terepjáró mögött. Az ütközés következtében a vádlott 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség vádiratában végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására és a közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.  

 

Az ügy a Jászberényi Járásbíróságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában