Frissítve

2022.04.23. 13:39

Négy gázpalackot találtak a Kenderesen kigyulladt házban

Az egységek megkezdték a lángok oltását.

Szoljon.hu

Illusztrációfotó / Shutterstock

FRISS - 15:25

A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megfékezték a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen – jelezte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

FRISS - 15:00

A tűz a garázsban keletkezett, ahol egy személyautó kiégett. A tűzesethez a karcagi és a mezőtúri hivatásos, valamint a kisújszállási és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a tűz továbbterjedésének megakadályozásán dolgoznak – közölte a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Egy családi ház több helyisége kigyulladt Kenderesen, a Szent István úton szombat délután – jelezte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A tűzhöz a karcagi hivatásos, valamint a kisújszállási és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását. Az épületből kihoztak négy gázpalackot, amelyet visszahűtenek. A mezőtúri hivatásos egységek is a helyszínre tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában