Kék hírek

2022.04.15. 15:24

Nem bírta el a lopott tárgyakat a cibakházai férfi, hamar elkapták

Egy cibakházai férfi a lopott tárgyakat egyszerre nem bírta el, ezért a zsákmány egy részét útközben hátrahagyta. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást egy cibakházai lakos ellen – közölte a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a 28 éves férfi április 13-án 16 óra és április 14-én 7 óra 30 perc között bement egy cibakházai ingatlan udvarába, és onnan elvitt egy üzemképtelen segédmotoros kerékpárt, fém kannát a benne lévő gázolajjal, szerszámgépeket, valamint a házból egy mobiltelefont. 

A tiszaföldvári nyomozók személyismeretüknek köszönhetően a rendelkezésre álló adatok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállították a rendőrőrsre. A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét a gyanúsított lakásán, míg egy részét egy bokros területen eldobva megtalálták, lefoglalták és a sértett részére visszaadták. A jogsértő elmondta, hogy a szerszámokat azért hagyta hátra, mert nehéz volt azokkal együtt tolnia a motort. Úgy tervezte később majd visszamegy értük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában