Rendőrség

2022.04.26. 13:06

Trélerrel elvitette, majd szétbontotta a lopott autót egy tiszaszőlősi férfi

A szolnoki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást egy tiszaszőlősi lakos ellen – olvasható a police.hu-n. A megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi december 14-én egy szolnoki belvárosi parkolóban álló, lezárt autót elszállíttatott egy trélerrel rokona házához, majd a gépkocsiról a rendszámtáblákat eltávolította, és az autót szétbontotta. Az alkatrészeket ezt követően egy színesfém átvevő telephelyen leadta. 

A sértett bejelentését követően rövid időn belül a szolnoki rendőrök látókörébe került a feltételezett elkövető, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók a szétbontott autót lefoglalták. 

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek vádelőkészítési javaslattal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában