Lezárt akta

2022.05.02. 15:17

Lopás vétség miatt kell felelnie a jászkiséri férfinak

A megalapozott gyanú szerint, a terhelt egy jászkiséri lakostól lopott el egy reflektort és egy kábelt, de nem sikerült túladnia rajtuk. A kábellel a vállán fogták el a jászsági rendőrök.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 20 éves jászkiséri lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy helyi ingatlan udvarára bement és a melléképület elől eltulajdonított egy reflektort és 5 méter kábelt február 16-án a déli órákban. A rendőrök figyelme a helyszíni szemlét és adatgyűjtést követően irányult egy helyi lakosra, akit el  akartak számoltatni a bűncselekménnyel kapcsolatban. Nem kellett messzire menniük a rendőröknek, ugyanis a feltételezett elkövető az eltulajdonított kábellel battyogott az út szélén. Rendőri kérdésre, hogy honnan van a kábel, azonnal bevallotta, hogy ő bizony lopta azt.

A férfi előállítását követően, a gyanúsítotti kihallgatáskor részletesen beszámolt a bűncselekmény körülményeiről. Elmondta, hogy el akarta adni az eltulajdonított értéket, de az senkinek nem kellett. A sértett visszakapta a kábelt és a reflektort is.

A jászberényi nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték és a napokban vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek a nyomozás iratanyagát – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában