Galériával frissítve

2022.05.03. 14:45

Vonat sodort el egy autót Szászbereknél

Teljes útlezárás van érvényben Szászberek és Jászalsószentgyörgy között. A baleset a 32-es számú főút 54. kilométerszelvényében történt.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

Személyi sérüléssel járó baleset történt Szászberek és Jászalsószentgyörgy között május 3-án 13 óra 50 perc körül – közölte a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy vasúti átjáróban egy személyvonat elsodort egy személyautót. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett. 

A helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el. 

Az úton lévők Jászladány irányába tudják kikerülni a baleset helyszínét. A rendőrség kéri az arra közlekedők türelmét!

Friss 18:25 

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, mind a vasúti, mind a közúti forgalom akadálytalan.

Az elmúlt időszakban több vasúti átjáróban történt baleset az országban, köztük sajnos megyénkben is. A balesetek számának csökkentése érdekében a MÁV kampányt indított, amelyhez a rendőrség is csatlakozott. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság többször felhívta a figyelmet arra, hogy utazást megelőzően használjanak a gépjárművezetők applikációt, amiben egyszerűen beállítható, hogy a vasúti átjáróról figyelmeztető hangjelzést kapjon a sofőr. Hangsúlyozzák azonban, hogy az applikáció használata nem helyettesíti a figyelmes és körültekintő vezetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában