Videóval

2022.06.01. 14:49

Halálra vertek egy idős férfit Szolnokon

A rendőrök őrizetbe vettek egy szolnoki párt, amelynek tagjai pénzt követelve, kíméletlenül bántalmaztak egy idős férfit.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Bejelentést tett a rendőrségen az egyik szolnoki kórház orvosa május 21-én, hogy ellátásra beszállítottak hozzájuk egy idős férfit, akinek bántalmazásból származó, súlyos, életveszélyes sérülései voltak – olvasható a police.hu-n. A rendőrök azonnal megjelentek a kórházban, ahol a sértett elmondta, hogy május 18-án este lefeküdt aludni, amikor megjelent a házában egy férfi és egy nő, és pénzt követeltek tőle. A két idegen ezután dulakodni kezdett a sértettel, a földre került idős embert ütlegelték, majd értékek nélkül távoztak a helyszínről. 

A bántalmazott néhány nappal a kórházba szállítását követően elhalálozott.

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, és a beszerzett adatok alapján látóterükbe került két szolnoki lakos. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves férfit és 38 éves nőt május 31-én előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett, rablás bűntett kísérletének, valamint éjjel megvalósított magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában