Frissítve / Baleset

2022.06.02. 08:15

Zebrán gázoltak el egy rollerest Szolnokon

A baleset csütörtök kora reggel történt.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Frissítés - 2022. 06. 03.

Egy helyi fiatal június 2-án 7 óra körül Szolnok belterületén elektromos rollerrel közlekedett, amikor a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szándékozott átkelni a Kolozsvári út felől a Vas utca irányába. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a rolleres megkezdte áthaladását az úttesten, azonban nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó személyautónak, ezért összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint - a tizenéves könnyű sérülést szenvedett.

A rolleres nem adta meg az elsőbbséget az autónak, ezért összeütköztek Fotó: Police.hu

Frissítés - 09:19

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a félpályás útlezárás megszűnt, a forgalom zavartalanul halad az érintett szakaszon.

Korábban írtuk:

Csütörtökön reggel nem sokkal 7 óra után Szolnokon, az egyik Várkonyi téri gyalogátkelőhelyen elütöttek egy rollerrel közlekedő fiatalembert – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság. A baleset következtében a rolleres 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az érintett szakaszon a helyszínelés miatt jelenleg félpályán halad a forgalom, emiatt a környéken torlódásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában