Rendőrség

2022.07.12. 14:57

Katalizátort próbált lopni egy férfi Szolnokon, nem jutott messzire

Egy szolnoki férfi az elmúlt hónapban több vagyon elleni bűncselekményt követett el lakhelyén, utoljára egy katalizátort próbált meg eltulajdonítani. A rendőrök őrizetbe vették.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint egy 41 éves férfi július 10-én éjfél körül Szolnokon megkísérelte egy személyautó katalizátorát ellopni olvasható a police.hu-n. A helyi lakos az általa helyszínre vitt emelővel megemelte az autót, majd elkezdte leszerelni a járműalkatrészt. A cselekményt egy állampolgár észlelte, aki értesítette a rendőrséget. A jogsértő erről tudomást szerzett és elhagyta a helyszínt. A kiérkező rendőrök személyismeretüknek köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 13 perc múlva a lakásán elfogtak és előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra. 

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte, hogy az autó katalizátorát akarta eltulajdonítani. A nyomozók megállapították, hogy a jogsértő ellen több büntetőeljárás is folyamatban van hasonló cselekmények elkövetése miatt, így az ügyeket egyesítették, a terheltet őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Fotó: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli lopás vétség és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában