Frissítve

2022.08.29. 17:24

Ház falának ütközött egy autó Szolnokon

A jármű egy gázcsonkot is megsértett.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Frissítés - 2022. 08. 30.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy szolnoki lakos közlekedett személyautóval augusztus 29-én 16 óra 50 perckor, Szolnok belterületén a Karinthy Frigyes úton. A rendőrség tájékoztatása szerint az autót  vezető férfi rosszul lett, majd elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra,  és a vízelvezető árokba csapódott, onnan tovább haladva egy ingatlan külső kerítését átszakítva a ház homlokzatának ütközött és állt meg.  A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a járműben tartózkodó 2 személy könnyű, 1 pedig súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Forrás: Police.hu

Korábban írtuk:

Ház falának ütközött egy személyautó hétfőn délután Szolnok-Szandaszőlősön, a Karinthy Frigyes úton. Műszaki mentés céljából a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentők is a helyszínen vannak – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában