Kék hírek

2022.09.18. 16:45

Ezúttal Törökszentmiklóson tartottak toborzást a rendőrök

A Törökszentmiklóson megrendezett IV. Alföld Challenge sportrendezvényen, valamint egy családi napon is rendőrségi prevenció és toborzás.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság megelőzési szakembere a településen szeptember 17-én délelőttre a IV. Alföld Challenge elnevezésű rendezvényre, valamint délutánra az egyik törökszentmiklósi cég családi napjára kapott meghívást – közölte a police.hu.

A rendőrségi pontot felkereső felnőttek és gyerekek KRESZ teszten keresztül mérhették fel tudásukat, játékos bűnmegelőzési témájú totókat, fejtörőket oldhattak meg.

A prevenciós munkatárs felhívta mindkét helyszínen a rendőrségi standot felkeresők figyelmét a vagyonbiztonság, valamint a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, továbbá tájékoztatást adott az érdeklődőknek a szerződéses határvadásznak, valamint iskolaőrnek történő jelentkezés feltételeiről, és a leendő szolgálati feladatokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában