Jó tett helyébe jót ne várj

2022.09.22. 13:26

Ismeretlennek segített a szolnoki állomáson, az hálából meglopta

A szolnoki vasútállomáson aprót és cigarettát kért egy ismeretlen a sértettől, aki megszánta a férfit. „Hálából” a jótevője ott felejtett mobiltelefonját zsebre rakta.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy tiszakécskei lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságon, ahol elpanaszolta, hogy szeptember 21-én a délutáni órákban a szolnoki pályaudvaron odament hozzá egy ismeretlen és némi aprót kért tőle. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a sértett pénzt és cigarettát is adott a férfinak, majd elment az ismeretlentől, azonban a mobiltelefonját a beszélgetésük helyszínén felejtette. Később a sértett visszament a telefonjáért, azonban nem találta. Összetalálkozott az aprót kérő férfival, aki kérdésére azt állította, nem látta a telefont és azt is tagadta, hogy nála lenne.

A sértett értesítette a rendőrséget, így a kiérkező járőrök elszámoltatták a 33 éves hajdúsámsoni férfit, aki mindent bevallott. A nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt. A terhelt beismerő vallomást tett, elmondta, hogy valóban ő tette a készüléket, azonban amikor a sértett kérdőre vonta, a közelben eldobta a telefont. A rendőrök a bűncselekmény tárgyát kutatás során megtalálták, lefoglalták és azt a sértettnek visszaadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában