Kék hírek

2022.09.01. 14:23

Részegen lopott a szomszédjától egy öcsödi férfi

A kunszentmártoni rendőrök a bejelentést követő 2 órán belül elfogták a szomszédját meglopó férfit.

Forrás: Police.hu

Egy öcsödi lakos tett bejelentést a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra augusztus 31-én délben, miszerint az éjszaka során hívatlan látogató felfeszítette a lakásához tartozó melléképület ajtaját, majd onnan különböző kerti- és kézi szerszámokat tulajdonított el – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

A helyszínre érkező kunszentmártoni rendőrök adatot gyűjtöttek, azzal párhuzamosan szemlét tartottak. Nem kellett messzire menniük, mert a nyomok a kertszomszédhoz vezettek, ahol a rendőrök hiánytalanul megtalálták a sértettől lopott tárgyakat.

Forrás: Police.hu

A házban lakó 36 éves férfit elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. Amikor a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták elmondta, hogy éjszaka ittas állapotban volt és azt gondolta, átmegy a szomszédba vasat lopni, majd másnap azt értékesíti. A gyanúsítottnak az eladásra már nem volt ideje, mert elfogásakor a rendőrök ébresztették otthonában.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában