Rajtaütés

2022.09.13. 07:21

Üzletelés közben, a lakásán csaptak le a rendőrök a fegyverneki drogdílerre - videóval

A két vásárlót elfogták a rendőrök, majd ruházatukból zöld színű növényi őrlemény, és nejlon tasakban fehér színű por állagú, kábítószergyanús anyag került elő.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztálya nyomozást indított, miután tudomásukra jutott, hogy egy fegyverneki férfi kábítószerrel és illegális teljesítményfokozó szerekkel kereskedik – olvasható a police.hu-n. 

A nyomozók a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO, valamint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTO bevetési egységeivel közösen szeptember 9-én este Szolnokon csaptak le a kereskedőre, miután két vevőjét ellátta az általa árusított szerrel. A két vásárlót elfogták a rendőrök, majd ruházatukból zöld színű növényi őrlemény, és nejlon tasakban fehér színű por állagú, kábítószergyanús anyag került elő.

Fotó: police.hu
 

Mint írják, a 27 éves díler szolnoki lakásán kutatást tartottak, ahol 90 kék kábítószergyanús tabletta, 2,28 gramm kábítószergyanús növényi törmelék, 25 ismeretlen anyagot tartalmazó ampulla, több mobiltelefon, valamint a kábítószer terjesztéséhez használt eszközt foglaltak le.

A vagyonvisszaszerzés érdekében a gyanúsítottól több mint egymillió forintot, 85 eurót és egy értékes járművet foglaltak le. 

Az előzetes szakvélemény szerint a gyanúsított lakásán talált tabletták MDMA vegyületet tartalmaznak, amely kábítószernek minősül.

A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A megyei rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában