Akció

2022.10.22. 13:58

Átadáskor csaptak le a dílerre, ezer forintért árulta az anyagot Jászapátin

A jászberényi rendőrök Jászapátin csaptak le egy dílerre és vásárlójára, miután megtörtént az átadás-átvétel. Ezer forintért árulta a kiporciózott anyagot.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság indított nyomozást, miután olyan információ jutott birtokukba, hogy egy jászapáti nő kábítószerrel kereskedik, melyet 1000 forint/adag áron főként helyi lakosok körében értékesít, ráadásul alkalmi vevői között 18 év alattiak is vannak – tájékoztatta hírportálunkat egy lebukott drogdíler ügyéről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jászsági rendőrök jól megtervezett, összehangolt rendőri akció keretében október 20-án csaptak le a kereskedőre, miután lakásán épp egyik vevőjét látta el az általa árusított szerrel. A nyomozók a vásárló ruházatában alufóliába csomagolva 11 gramm fehér színű, kábítószergyanús anyagot találtak. A kereskedő lakásán is szétnéztek, ahol 48 adag, alufóliába kiporciózott – összesen 28 gramm – kábítószergyanús port, egy mérleget, két mobiltelefont és – a vagyonvisszaszerzés érdekében – több mint 400.000 forintot és 98 gramm arany ékszert foglaltak le.

A gyanús por mellett pénzt és arany ékszereket is találtak a rendőrök
Forrás: Police.hu

Az elsődleges vizsgálatok alapján a gyanúsított lakásán talált fehér por N-Ethylbuhedrone, valamint N-ethyl hexedrone HCI vegyületet tartalmaz, ezért új pszichoaktív anyagnak és kábítószernek minősül.

A nyomozók az 57 éves nőt új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában