Lezárt akták

2022.10.31. 11:36

Megbuktak az ellenőrzésen: ittasan vezetett három sofőr a Jászkunságban

A Szolnoki Rendőrkapitányság befejezte három ügy vizsgálatát.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 43 éves helyi lakos ellen. A férfi augusztus 27-én Szolnok belterületén közlekedett személyautóval, amikor a rendőrök megállították. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították – írja a police.hu.

Szintén pozitív értéket mutatott az alkoholszonda egy 53 éves, törökszentmiklósi férfi esetében is, aki Tiszavárkony belterületén közlekedett személyautóval szeptember 27-én, mikor ellenőrizték a rendőrök.

Egy 66 éves békési férfi október 10-én délelőtt Szolnok lakott területén kívül, a 4. számú főúton közlekedett teherautóval, mikor ittas vezetés miatt kiszűrték a rendőrök a forgalomból.

Mindhárom sofőrt kihallgatták gyanúsítottként járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság rendőrei az ügyek vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában