Frissítve

2022.11.09. 07:18

Súlyos baleset Besenyszögnél: forgalommal szemben hajtott fel az M4-esre egy autó - Fotók

A vétlen jármű a szalagkorlát tetején állt meg.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Frissítés 11:20:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, Besenyszög külterületén, az M4-es autóút 109. kilométerszelvényénél bekövetkezett közúti közlekedési baleset helyszínelését a rendőrök 11 óra 05 perckor befejezték, a teljes útlezárást feloldották.

Frissítés 8:30:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egy helyi lakos személyautóval közlekedett Besenyszög irányából Törökszentmiklós felé november 9-én a reggeli órákban. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között a forgalommal szemben hajtott fel az M4-es autóútra, ahol összeütközött egy Budapest irányába tartó személyautóval. 

Az ütközés erejétől a vétlen autó a szalagkorlát tetején állt meg.

A baleset következtében a két jármű sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset során további két autóban anyagi kár keletkezett.

Forrás: Police.hu

A rendőrség a  helyszínelés és műszaki mentés idejére  a Törökszentmiklós irányába haladó forgalmi sávban félpályás, míg a Budapest felé haladó forgalmi sávban teljes útlezárást rendelt el. A közlekedés rendőri forgalomirányítás mellett halad.

Forrás: Police.hu

Korábban írtuk:

Négy autó érintett abban a balesetben, amely az M4-es autóút 109-es kilométerszelvényénél, szerdán reggel Besenyszög térségében történt, a Budapest felé vezető irányban. A szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt. A balesethez a mentők is elindultak – közölte a megyei katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában