Bűntett

2022.11.07. 16:33

Bántalmazásba torkollott italozás: fahusánggal verte össze ismerősét egy fegyverneki férfi

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy fegyverneki férfit, aki a gyanú szerint fahusánggal bántalmazta a sértettet, majd elvette értékeit.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett és a 38 éves feltételezett elkövető Fegyverneken, egy ismerősüknél italoztak november 5-én délután – olvasható a police.hu-n. Gyalogosan elindultak a későbbi bántalmazó lakásához, ahol közöttük nézeteltérés miatt heves vita alakult ki. Ennek során a házigazda magához vett egy fahusángot, amivel többször megütötte a sértettet fejét, aki a bántalmazástól a földre esett. Ekkor a jogsértő – kihasználva védekezésre képtelen állapotát – átkutatta a földön fekvő zsebeit és azokból 15 ezer forintot és mobiltelefont vett magához. A bántalmazás során a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt november 5-én este Fegyverneken elfogták és előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Ruházatának átvizsgálása során megtalálták az áldozat mobiltelefonját és a jogtalanul elvett készpénz egy részét, amiket lefoglaltak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ellopott mobiltelefon
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában