Fotóval frissítve

2022.11.23. 18:28

Gyalogost gázoltak Szolnokon

Az elgázolt súlyos sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

A gyalogos sötét ruhában lépett a világítás nélküli úttestre

Forrás: Police.hu

Frissítés 11.24:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy szolnoki lakos közlekedett sötét ruházatban, láthatósági mellény nélkül gyalogosan november 23-án 17 óra 30 perckor a 4625-ös számú úton Tószeg felől Szolnok irányába. Haladása során egy közvilágítás nélküli útszakaszon át akart menni az úttesten és egy arra közlekedő személyautó elé lépett, ami elsodorta.

A rendőrség felhívja a gyalogosok figyelmét, hogy úttestre csak akkor lépjenek, ha meggyőződtek annak veszélytelenségéről, valamint lakott területen kívüli út úttestjén, éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a gyalogosoknak fényvisszaverő mellényt (ruházatot) kell viselnie. A láthatóság akár életet is menthet!  

Frissítés 19:25:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, baleset helyszínelése befejeződött, a forgalom zavartalanul haladhat tovább.

Frissítés 18:45:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a Tószegi úton félpályán megindult a forgalom.

Korábban írtuk:

Közúti közlekedési baleset történt november 23-án 17 óra 30 perc körül Szolnok belterületén a Tószegi úton (a Vegyiművek lakótelepnél). A rendelkezésre álló adatok szerint egy Szolnok belvárosa felé közlekedő személyautó elütött egy, az úttesten áthaladó gyalogost. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett. Az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában