Baleset / Fotóval frissítve

2022.11.16. 16:15

Két kamion közé szorult egy személyautó Szolnoknál

Teljes útlezárás mellett kezdték meg a mentési munkálatokat.

Szoljon.hu

Kata a balesetet túlélte, de többféle sérülést szenvedett, köztük agyrázkódást, az üvegszilánkok szétvagdosták a kezeit, zúzódások voltak mindenhol a testén és a nyaka is megsérült, a mai napig nem jött helyre

Forrás: police.hu

Frissítés - 2022.11.17., 10:05

Egy kerekegyházi lakos közlekedett kamionnal Szolnok külterületén a 4-es főúton Debrecen irányába november 16-án 15 óra körül – olvasható a police.hu-n. Haladása során a sofőr későn észlelte a 100. kilométerszelvényben előtte forgalmi okból lassító személyautót és a hátuljába csapódott. Az ütközés ereje az autót belökte az előtte megálló kamion pótkocsija alá, ahová a jármű beszorult. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a személyautó vezetője könnyű sérülést szenvedett.  

Frissítés - 17:30

A rendőrök befejezték a 4-es számú főút 100. kilométerszelvényénél történt baleset helyszínelését, a félpályás útlezárást feloldották – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság.

Frissítés - 16:20

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés idején félpályán halad a forgalom az adott útszakaszon.

Forrás: police.hu

Korábban írtuk:

Két nyerges vontató közé szorult egy személyautó a 4-es főút 100-as kilométerszelvényénél, Szolnok térségében szerdán délután – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A kisebb jármű vezetője saját erejéből nem tudta elhagyni kocsiját, a szolnoki hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában