Baleset

2022.12.12. 10:23

Árokba csapódott egy autó Jászapátinál, az utas kirepült a kocsiból

A sofőr és az utas is megsebesült a balesetben.

Szoljon.hu

Az autó árokba csapódott és a tetejére borult

Forrás: Police.hu

Egy jászapáti lakos közlekedett személyautóval december 11-én 14 óra 20 perckor a 31-es főúton Heves felől Jászapáti irányába. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, haladása során a 34 éves férfi elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és az autó letért az úttestről, majd a menetiránya szerinti bal oldali árokba sodródott és a tetejére borult.

Az autó utasa kirepült a járműből és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sofőrnek a baleset következtében könnyű sérülései keletkeztek.

Az autó utasa kirepült a kocsiból
Forrás: Police.hu

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig az út-, és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét. Az elmúlt napokra jellemző csapadékos időjárás miatt az úttestek csúszóssá váltak, ami nagyobb odafigyelést, óvatosabb közlekedést kíván meg. A biztonsági övet a járművezetők és utasaik minden esetben kapcsolják be közlekedésük során, hiszen az övhasználat akár életet is menthet.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában