Prevenció

2022.12.19. 14:16

Egy csésze kávé mellett lehetett tanácsot kérni a törökszentmiklósi rendőrtől

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság prevenciós munkatársával december hónapban hét településen találkozhattak az érdeklődők.

Szoljon.hu

Az állampolgárok kérdezhették a rendőröket és javaslataikkal segíthették a munkájukat

Forrás: Police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere december hónapban a rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó 7 településén a Házhoz megyünk és a Police Coffee prevenciós kitelepülésekkel várta az érdeklődőket. 

A program célja, hogy a lakosok közvetlen tájékoztatást kaphassanak a bűnmegelőzési szakemberektől, feltehessék kérdéseiket és egy csésze kávé mellett felvilágosítást, tanácsokat kaphassanak, többek között a közlekedési, igazgatásrendészeti szabályokról, a vagyonvédelemről és az áldozatvédelemről. Az állampolgárok kérdezhették a rendőröket és javaslataikkal segíthetik a munkájukat – tájékoztatta portálunkat a police.hu.

A bűnmegelőzési standot – ahol minden korosztály számára készültek nemcsak a vagyonvédelemhez, hanem a biztonságos balesetmentes közlekedéshez kapcsolódó interaktív feladatokkal – sokan keresték fel, legtöbben családjukkal érkeztek.

A helyszínen tájékoztatást kaptak az érdeklődők a 112 segélyhívó szám és a „Signal for Help” segítség kérő kézmozdulat használatával kapcsolatban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában