Szabálysértés

2022.12.13. 19:30

Ittasan vezetett eltiltás alatt Szolnokon egy férfi

A szolnoki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy alapi lakos közlekedett autóval április 15-én 17 óra 38 perckor Szolnok belterületén mikor ellenőrizték a rendőrök – tájékoztatta hírportálunkat a police.hu.

A férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfit további mintavételre előállították. Megállapították továbbá, hogy az 52 éves sofőr úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy korábban jogerősen eltiltották a vezetéstől. 

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétsége, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt folytatott eljárást. Az akta az eljárás során azonban tovább bővült, mert a férfit ezt követően többször rajtakapták jogsértésen. 

Bő egy hónappal később Mezőtúron szintén ittas vezetés miatt, valamint további két alkalommal, Újszászon illetve Budapesten, eltiltás hatálya alatti vezetés miatt szűrték ki a forgalomból.

A szolnoki rendőrök az ügy nyomozati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában