Kék hírek

2022.12.07. 15:06

Láthatósági eszközöket osztottak a megye Rendőr Mikulásai

A rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében láthatósági eszközöket osztottak.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Hogy ne a csak a Mikulást vegyük észre! akció keretében a Jász Nagykun-Szolnok megyei rendőrök december 6-án a szabályosan közlekedő autósoknak láthatósági mellényt és jégkaparót adtak. Azok a kerékpárosok, akiknek a járművén nem volt csengő, lámpa vagy küllőprizma ajándékba megkapták a hiányzó kötelező tartozékokat. Szolnokon csatlakozott az akcióhoz Mikulásnak beöltözve a diákpolgármester és a Szolnok Városi Diákok Tanácsának tagjai, akiktől szaloncukrot kaptak a közlekedők – közölte a police.hu.

Ugyanezen a napon délután a Rendőr Mikulással találkozhattak a gyerekek Szolnokon a Kossuth téren, ahol a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése érdekében láthatósági eszközöket osztottak kicsiknek és nagyoknak. A gyermekek nagy örömmel és kíváncsisággal gyűltek a Mikulás köré, akitől senki sem távozott üres kézzel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában