Ámokfutás

2023.01.15. 09:12

A szolnoki laktanyába akart betörni autójával a rendőrgyilkos

A budapesti esetet megelőző napon Szolnokon keveredett bajba a budapesti rendőrgyilkos. Információink szerint a férfi korábban katona volt.

P. Pusztai Nóra

Bűnügyi technikusok helyszínelnek Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház előtt 2023. január 13-án virradóan

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A helyszínen letartóztatták azt a férfit, aki még csütörtök éjjel szúrt meg három rendőrt Budapest XI. kerületében. Az ámokfutásról készült videó az internetet is bejárta. Két rendőr megsérült, harmadik társuk pedig a helyszínen meghalt. 

Hírportálunk információi szerint a budapesti rendőrgyilkos, a tragédiát megelőző napon a szolnoki helikopter dandár laktanyájába akart betörni autójával. A férfi vélhetően akkor is tudatmódosító szerek hatása alatt állt. 

Többen tudni vélik, hogy a rendőrgyilkos a szomszédaival is rendszeresen konfliktusba keveredett.

Az üggyel kapcsolatban tájékoztatást kértünk a rendőrségtől, ahol holnapra ígértek választ.

Közben a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopter dandár illetékesei nem hivatalosan cáfolják azt a hírt, hogy a budapesti rendőrgyilkossággal gyanúsított férfi a fővárosi tragédiát megelőző napon kocsijával át akarta volna törni a helyőrség sorompóját. A hivatalos információért azonban a Magyar Honvédség sajtóosztályára irányítottak bennünket, ahová elküldtük kérdéseinket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában