Gyilkosság

2023.01.02. 14:46

Kisgyermekei szeme láttára ölte meg volt párját a feldúlt, jászladányi férfi - videóval

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberölés bűntette miatt indítványozta annak a 35 éves jászladányi férfinek a letartóztatását, aki múlt pénteken este – a gyanú szerint – megölte az élettársát.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a férfi tavaly nyáron szabadult a korábbi büntetéséből. Ekkor újra felvette a kapcsolatot a régi élettársával, próbált ismét viszonyt kezdeni vele. A nő azonban volt párja erőszakos természete miatt ezt nem kívánta, melyet a férfi nem tudott elfogadni.

Az illető 2022. december 30-án, este 20 óra körüli időben ismét megjelent a nő jászladányi családi házánál. Kérlelte a nőt, hogy engedje be, aki azonban távozásra szólította fel az illetőt. A férfi emiatt ingerült lett, benyomta a konyhába nyíló ablakot, és az ablakon keresztül bemászott a házba, majd a nő szobájába.

Elővett egy zsebkést, mellyel több alkalommal megszúrta a nő arcát és felső testét.

Ekkor a vérző asszony házban tartózkodó négy kiskorú gyermeke kimászott az ablakon és egy rokonukhoz menekült.

A férfi eközben a konyhából magához vett egy nagyobb konyhakést, visszament a szobába és nyakon szúrta vele a nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

A férfi a nő helyszínre érkező rokonainak sem volt hajlandó kinyitni az ajtót, a késsel a kezében azzal fenyegetőzött, hogy ha bemennek a házba, őket is leszúrja. Végül a rendőrség elfogta a férfit, miután sikerült a ház bejárati ajtaját betörni.

Először egy zsebkéssel, majd egy konyhakéssel szúrt a férfi
Forrás: Police.hu

A főügyészség a letartóztatásra vonatkozó indítványában arra hivatkozott, hogy az erőszakos cselekmények miatt korábban már többszörösen büntetett előéletű férfi az ellene zajló büntetőeljárásban a szabadlábon hagyása esetén megszökne a nyomozó hatóság elől. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság 2023. január 2-án elrendelte a férfi letartóztatását, melyet a férfi és a védője is tudomásul vett, így az végleges.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában