Munkában az egyenruhások

2023.03.06. 09:30

A hétvégén sem tétlenkedtek a jászkunsági rendőrök

Ittas vezetés, árokba borult autók, ez történt az elmúlt 72 órában.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egy helyi lakos közlekedett segédmotoroskerékpárral március 4-én este Tiszapüspöki belterületén, amikor a rendőrök igazoltatták. Az intézkedés során a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak mely pozitív eredmény mutatott, továbbá megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal. A jogsértőt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt Kunhegyes belterületén március 5-én 2 óra 45 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi férfi közlekedett autóval az Árpád körúton, majd a Rákóczi utca kereszteződéséhez érve jobbra kanyarodott, a manővert nem jól hajtotta végre és az útárokba hajtva egy fának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a kocsiban anyagi kár keletkezett. A helyszínen a rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak mely pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A 30 éves jogsértőt mintavételre előállították, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vételéről határoztak.

Egy kengyeli lakos közlekedett autóval Szolnok lakott területén kívül a Vízpart körút irányából a 4-es számú főút irányába, a Debreceni úton. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, és a bal oldali vízelvezető árokba sodródott, majd egy ingatlan kerítésének ütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak mely a kifújást követően pozitív eredményt mutatott.  A férfit további mintavétel céljából előállították, és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást kezdeményeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában