Lopás

2023.04.26. 14:00

Ellopta, hazavitte, megfőzte és megette a szárnyasokat egy kunmadarasi férfi

Lopás miatt kell felelnie annak az elkövetőnek, aki egy kunmadarasi lakóház udvaráról lopott baromfikat.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Hónapokig gondozták, etették a jószágokat egy kunmadarasi ingatlannál, s nem gondolták a tulajdonosok, hogy másnak „hízlalták” a tyúkokat, kakasokat. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság számolt be a hírről hírportálunknak, miszerint egy 21 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 27-re virradóra bement egy kunmadarasi lakóház udvarára, ahonnan nyolc tyúkot és két kakast tulajdonított el. 

Forrás: Police.hu

– A sértetti bejelentés után a rendőrök helyszíni szemlét végeztek, s adatokat gyűjtöttek, így került a látókörükbe a feltételezett elkövető, akit elszámoltattak a bűncselekménnyel kapcsolatban. A gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett, kollégáinknak elmondta, hogy a jószágokat a lábuknál összefogta, elvitte, otthon aztán megfőzték és elfogyasztották a szárnyasokat – számolt be az eset részleteiről Sipos-Kácsor Andrea. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték a lopás vétsége miatt indított büntetőeljárást és a napokban vádemelési javaslattal megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában