Galériával frissítve

2023.05.01. 18:58

A mentőket és a tűzoltókat is riasztották a kunszenti frontális karambol miatt

Közlekedési balesethez vonultak a tűzoltók Kunszentmártonnál. Két autó frontálisan ütközött.

R. Á.

A járművek az ütközést követően

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve 20.20:

Információink szerint, apa és gyermeke sérült meg, amikor két autó frontálisan ütközött Kunszentmárton mellett, a 442-es főúton.

Tiszaföldvár felé haladt a fehér színű autó, amikor még a vasúti átjárón áthaladt, de utána a szemből érkező szürke kocsi eddig ismeretlen okból áttért és frontálisan ütköztek. A helyszínre három mentőautó és egy tűzoltó jármű érkezett. Információnk szerint a szürke autót vezető férfi és kiskorú gyermeke sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A másik kocsiban ülő férfi és nő nem sérült meg a balesetben. A helyszínelés és a mentés idején félpályás útzár volt érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett haladt.

Korábban írtuk:

Két gépkocsi ütközött össze frontálisan Kunszentmártonnál, a 442-es út 34-es kilométerénél május elsején délután, tájékoztatta hírportálunkat a katasztrófavédelmi igazgatóság.

 – A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek – közölték a részleteket.

Frontálisan ütköztek össze
Fotó: Donka Ferenc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában