Őrizetbe vették

2023.05.04. 16:18

„Elkapunk és megszurkálunk” – halálosan megfenyegetett egy rendőrt a mezőtúri férfi – videóval

Egy korábbi intézkedés miatt szidalmazott, majd megfenyegetett egy szolgálaton kívüli rendőrt egy 24 éves férfi Mezőtúron, csütörtökön elfogták.

Molnár-Révész Erika

Még május elsején, az egyik mezőtúri boltan látta meg a 24 éves helyi férfi azt a rendőrt, aki korábban intézkedett vele szemben. A megalapozott gyanú szerint, amikor a szolgálaton kívüli rendőr távozott az üzletből, a férfi megvárta, trágár szavakkal illette, azzal is fenyegette, hogy megöli, továbbá, hogy öten elkapják és megszurkálják. 

– A férfit a Mezőtúri Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével a lakásán elfogták, majd előállították. 

A nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették a gyanúsítottat, és indítványozták előzetes letartóztatsát. A Mezőtúri Rendőrkapitányság zaklatás bűntett, valamint becsületsértés vétség elkövetése miatt indított eljárást ellene – tájékoztatott Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában