Galériával frissítve

2023.05.05. 08:30

Mentőhelikopter érkezett a szolnoki baleset sérültjéért

A balesetben egy motor és két autó volt érintett.

PPN

Frissítés - 11:00

Befejeződött a Tisza-hídon történt baleset helyszínelése, tájékoztatta hírportálunkat Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset részleteivel kapcsolatban a szóvivőtől megtudtuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy autó közlekedett a Szabadság tér felől Szandaszőlős irányába a Tisza-hídon keresztül, mikor egy segédmotoros kerékpár az előzésébe kezdett.

– Az autó, egyelőre tisztázatlan okokból irányt váltott, nekiütközött a motorosnak, aki áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval.

A baleset következtében a motoros súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett – részletezte az eset körülményeit Mária Ilona.

Hozzátette: a rendőrök fél 11-re befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességében járható.

Frissítés - 9:33

A rendőrség tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon félpályán megindult a forgalom, a baleset helyszínelése félpályás korlátozás mellett folytatódik tovább.

Korábban írtuk:

Baleset történt péntek reggel 8 óra körül a szolnoki Tisza-hídon. Mári Ilona, a vármegyei rendőrségi szóvivő hírportálunkat arról tájékoztatta, két személyautó és egy motor érintett a balesetben, a motoros súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A Tisza-hidat lezárták, a forgalmat a 4-es főút irányába terelik. Időközben a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

A részletekről kérdeztük a rendőrséget, a válaszaikkal cikkünket frissítjük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában