Akcióban az egyenruhások

2023.06.05. 10:35

Tizenegy ittas vezetőt szűrtek ki a jászkunsági rendőrök

A hétvége történéseiről tájékoztatta hírportálunkat hétfőn reggel a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint megtudhattuk, a napokban több közlekedési balesetben is intézkedniük kellett.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az elmúlt három napban a vármegye rendőrei négy személyt fogtak el, mert körözték őket, valamint tizenegy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei az elmúlt 72 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek.

A rendőrség beszámolójából az is kiderült, hogy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt június 2-án délután Szolnok belterületén. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral az Áchim András utcában, majd a Rozmaring utcában balra kanyarodott, de nem győződött meg arról, hogy előzésbe kezdett egy autó, így nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy másik esetben egy ecsegfalvi lakos közlekedett személygépkocsival június 3-án reggel Törökszentmiklós külterületén Szolnok felé. Nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan közlekedő járműnek és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyenesen haladó gépjármű sofőrje és utasa, valamint a másik gépkocsi két utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában