Elfogták őket

2023.07.28. 13:27

Felháborító kegyeletsértés: újra és újra visszajárt lopni a temetőkbe a kunszenti páros

Folyamatosan lopta a koszorúkat, a mécseseket, vázákat és a virágokat a helyi temetőkből az a kunszentmártoni páros, akiket csütörtökön fogott el a rendőrség. 12 rendbeli lopás miatt hallgatták ki a kegyeletsértőket.

Molnár-Révész Erika

A páros tavasz óta lopta a kegyeleti tárgyakat a kunszentmártoni temetőből

Forrás: Police.hu

Tavasz óta lopta a kegyeleti tárgyakat a kunszentmártoni temetőkből az a 32 éves nő és 21 éves férfi, akiket csütörtökön állítottak elő a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra.

– A megalapozott gyanú szerint a páros tavasz óta több alkalommal megjelent a helyi temetőkben, onnan élő-, vágott- és művirágokat, koszorúkat, mécseseket és kerámia vázát, kaspót tulajdonítottak el. A nyomozók a nőt és társát 12 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök kutatás során a gyanúsítottak otthonában több ellopott tárgyat megtaláltak – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrök kutatás során a gyanúsítottak otthonában több ellopott tárgyat is megtaláltak
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában