Fotóval frissítve

2023.08.10. 14:49

Többen is megsérültek a 4-es főúton, Törökszentmiklósnál történt karambolban

Két embert szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel azután a baleset után, ami csütörtök délután történt Törökszentmiklósnál.

Molnár-Révész Erika

A bitument szállító kamion az árokba csapódott

Forrás: Katasztrófavédelem

FRISS – 17:00:

A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a műszaki mentés és a helyszínelés befejeződött, a félpályás útzárat feloldották. 

FRISS – 15:57:

Még mindig tart a félpályás útlezárás, illetve a helyszínelés Törökszentmiklósnál, ahol csütörtök délután ütközött össze egy bitument szállító kamion és egy személyautó.

– A kamion Debrecen felé tartott a négyes főúton, amikor a 119-es kilométerkőnél összeütközött a vele szemben haladó személyautóval. A balesetben két személy sérült meg könnyebben, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentésben négy autóval összesen 15 tűzoltó vett részt, a munkálatokba a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók is bekapcsolódtak. Bár a kamion tartálya megsérült a balesetben, de nem szivárog, így a környezetbe nem került bitumen – tájékoztatott dr. Kisnémet Tamás hadnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. 

Mint azt Sipos-Kácsor Andrea alezredestől, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, ugyanezen útvonalon, a 117. kilométer szelvénynél egy másik, utoléréses baleset is történt.

– Itt személyi sérülés nem történt, azonban az érintett járművekben anyagi kár keletkezett. A balesetekkel érintett főútvonalon fokozott óvatossággal és türelemmel haladjanak! – figyelmeztetett a szóvivő. 

Korábban írtuk:

Összeütközött egy bitument szállító kamion és egy személyautó a 4-es főúton, csütörtök délután Törökszentmiklós határában, a 119. kilométer közelében – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A kamion az árokba sodródott, de nem borult fel. 

A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a műszaki mentést a balesetnél. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában